newzal sm

badmintonisti-nica-15На 17-18 октомври в Оряхово ще се проведе Държавното отборно първенство за юноши и девойки до 15 години. Старозагорци ще гонят златните медали и в двата пола с треньорските указания на Тихомир Киров, който ще разчита при юношите на Иван Чавдаров, Жан Димитров, Станислав Зланков и Емилиян Георгиев. Заявка за участие са подали 10 отбора, които ще бъдат разделени в три групи. Една от групите ще бъде с 4 селекции, а другите две с по три отбора. За финалния етап се класират победителите от трите групи, които ще играят помежду си за определяне на победителя.
При девойките СКБ Стара Загора ще бъде в състав Мария Делчева, Мира Чорчопова, Катерина Златева и Ира Спиридонова. Осем отбора разделени в две групи по 4 ще участват на шампионата. За полуфиналите се класират първите два отбора от всяка група.

В края на миналата седмица Пламен Михалев и Тихомир Киров спечелиха златните медали на Европейските игри за ветерани в Ница във възрастовата група 35+. Лично президента на Световната федерация – Пол-Ерик Хойер Ларсен /олимпийски шампион от Атланта 1996 г./ награди старозагорските бадминтонисти.

ДЪРЖАВНО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО ПО БАДМИНТОН
ЗА ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ ДО 15 Г. - ЗАЛА "АРЕНА ОРЯХОВО"
17-18 ОКТОМВРИ 2015 Г. ГР.ОРЯХОВО
НАЧАЛО - 11 ч. - 17 Октомври Събота,
                  9 ч, 18 Октомври - Неделя
Участват - Юноши - Хасково,Стара Загора,Русе,Първомай,Велико Търново, Севлиево, Димитровград, София-НСА и домакина СКБ"Оряхово 80".
Девойки - Стара Загора,Русе,Гълъбово, Велико Търново, Брезово,СКБ "Св.Арх.Михаил" Козлодуй, Димитровград и Горна Оряховица.
Домакин на първенството - СКБ "Оряхово 80" гр.Оряхово - зала за бадминтон "Арена Оряхово".

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови