newzal sm

kasabyan zlatevВолодя Златев замени д-р Пюзант Касабян на поста президент на БФБадминтон. 


На общото отчетно-изборно събрание на федерацията, което се състоя на 23.12.2017 година, присъстваха представители на 61 клуба от цялата страна. Сбирката продължи около два часа. Д-р Касабян сам пожела да се оттегли от поста заради напредналата си възраст. На 12 януари догодина той ще навърши 77 години.

Володя Златев, който досега заемаше поста изпълнителен директор на федерацията, беше избран единодушно с гласовете на всичките 61 клуба.


Д-р Касабян беше начело на БФБадминтон в последните 25 години. Той единодушно беше избран от делегатите за почетен президент и член на Управителния съвет. Изпълнителен директор на БФБадминтон стана Антраник Касабян, който е племенник на Пюзант Касабян.

Володя Златев: Общо отчетно-изборно събрание на БФ Бадминтон 23 декември 2017 год.! На тази дата преди 50 години е първото официално състезание в страната! Благодаря на всички, които ми гласуваха доверие с избора ми за председател на федерацията! Желая от сърце светли коледни и новогодишни празници! Много здраве и нови успехи!

Снимки:

 
 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови